Oszd meg:
Share

Nagyon boldog vagyok mindig, mikor tudok adni valamit, aminek szerintem értéke van, és nem egyperces örömöt ad, hanem segít, hogy megismerd, hogyan működsz, ki is vagy te valójában, és meglásd azt a szerethető és csodálatos személyt, aki vagy. Ez az első lépés mindig, mert ha ez megvan, és ez nem ego, hanem valódi önismeret, és tudás, akkor az életed csodás irányba fordul.

A második lépés, hogy ezt soha nem felejtsd el, legyenek eszközök a kezedben, amivel az életed kisebb-nagyobb elakadásait meg tudd oldani, és fenntartsd azt a kiegyensúlyozott és boldog életet, amit megérdemelsz. A coach képzésemnek ez az esszenciája, így ne legyen félrevezető számodra, hogy ez egy coach képzés, és coach leszel, és ezzel kell foglalkoznod, ha végzel. Ez ennél sokkal több. Nem a papír számít (persze azt is kapsz), hanem az, amit megtanulsz általa önmagadról, és arról, hogyan tudsz másoknak is segíteni, legyen szó ügyfelekről, kliensekről, vagy családtagokról, barátokról.

A képzés ára azért is ennyire olcsó, mert szeretném, ha mindenkihez eljutna, és nem a pénzen múlna, hogy részt vesz-e.

Az online képzésem pedig még azt a lehetőséget is megadja neked, hogy az otthonodból végezd teljesen rugalmas időbeosztásban.

Szóval tedd félre a kifogásokat, mert itt az idő, használd ki az Újév lendületét, és vágj bele most!

További infók itt: Képzés

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share