Oszd meg:
Share

Gyakran tapasztalom, ahogy a kérdéseitek is ebben megerősítenek, hogy szinte mindenki hasonló dolgokkal küzd az élete egy-egy időszakában. Lehet, hogy mások a “díszletek”, de maguk az érzések és megélések nagyon hasonlóak.

Az önbizalom/önértékelés/önbecsülés szinte mindennek az alapja. Ahhoz, hogy ez változzon, tudatosság kell, és egy nézőpontvátlás. Meg kell tanulni ezt, és a jó hír az, hogy meg is lehet. Több száz embert ismerek, magamat is beleértve, akinek ez sikerült. Ha te jól vagy magaddal, akkor körülötted is változni fognak a dolgok.

Hogyan lehetséges, hogy ha te változol, akkor más is fog?

Nagyon érdekes dolog ez, érdemes egy picit végiggondolni. Ha te jól vagy, megtalálod az életedben azokat a dolgokat, amik visszaadják az önbecsülésed, megerősítik az önbizalmad, akkor ez erősen hatni fog a környezetedre is.

Gondolj csak bele, nem lehet, hogy valaki változik, és minden más változatlan marad. Viszont ennek ellenkezője is igaz, amit Einstein nagyon jól megfogalmazott: Ha mindig ugyanazt csinálod, mint korábban, akkor hogy várhatsz el más eredményt? Valóban így van. Az idő nem old meg mindent. Tompíthatja a fájdalmat, de nem oldja meg az élethelyzeted.

A jó hír, hogy mindig választhatsz, hogy kezedbe veszed az életed, és olyanná formálod, amilyenné szeretnéd.

Írtam egy könyvet lassan két éve, ami azóta akkora siker lett, hogy a harmadik utánnyomást éli: Örömterápia – Válaszd a boldogságot! a címe. Arról szól, hogy megtaláld az életedben a lehetőségeket, a „miérteken” túllépve meglásd a „hogyanokat”, és meg is tedd a következő lépéseket a boldogabb életed felé.

Fantasztikus hatása van a könyvnek, bevallom, én nem számítottam ekkora sikerre. A Libriben, és a Lírában is kapható.

Mi az oka a sikernek? Az, hogy ez nem egy olyan könyv, amit elolvasol, aztán megy a könyvespolcra. Ez a könyv minden nap fogja a kezed, inspirál, és szinte olyan, mintha ott lennék melletted folyamatosan.

Szeretném, ha a te életed is sokkal de sokkal boldogabb lenne! Lepd meg vele magad és szeretteidet Húsvétra! Mi lehetne tökéletesebb ajándék, mint boldogságot ajándékozni?

Kattints ide, és rendeld meg itt: Örömterápia

Legyen csodás heted!

Szeretettel: Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share