Oszd meg:
Share

Sok éven keresztül egyedül építettem a cégemet, és „A Polgár Lili” és Örömterápia márkát. Sokan ismernek ma már, és elismernek szakemberként, aminek nagyon örülök. Aztán lettek olyan tehetséges diákjaim, akikkel szinergia van köztünk, ami azt jelenti, hogy együtt többet tudunk adni nektek, mint külön-külön. Így épül a mi képzési csapatunk folyamatosan. Egyrészt vannak szakmai mentorok, akik a képzéseken velem együtt támogatják a diákokat, másrészt van az admin csapat, akik háttérmunkákban rengeteget levesznek rólam, hogy én a szakmai részre tudjak koncentrálni.

Nagyon hálás vagyok mind a mentorokért, mind a csapat többi tagjáért. Nézzétek meg kik is vagyunk mi így együtt: Rólunk https://oromterapia.hu/rolunk/

Miért írom ezt meg nektek?

Mert számomra is nagy tanulság, hogy nem kell mindig mindent egyedül cipelni, vinni, megoldani. Valamint kellenek olyan emberek, akik hasonlóan gondolkodnak, közös értékek mentén tudunk beszélgetni, egymást támogatni, inspirálni, nehéz helyzetben akár cipelni is. Ma az eltávolodás egymástól nagyon erős, a covid pedig ezen csak erősített, így még inkább felértékelődnek az emberi kapcsolatok. Ha most kezdeném az önismereti utamat, vagy most mélyülnék el benne még jobban, biztos vagyok benne, hogy nagyon fontos lenne, hogy milyen közösségbe fogok tartozni. Én mindig híres voltam arról a korábbi cégeimben is (már több céget építettem fel, és vittem sikerre más területeken is), hogy milyen szuper közösséget építettem, és mennyire kiváló a szakmai csapat is. Erre nagyon büszke vagyok, ahogy a tanítványaimra és munkatársaimra is.

Kicsit érzelmes lett ez a levél, de most ez az, amit meg szerettem volna osztani veletek. Hálás vagyok nektek, olvasóim, diákjaim, csapatom, hogy vagytok! Köszönöm!

Legyen csodás napotok!

Lili

PS. Csatlakozz te is a csapatunkhoz, közösségünkhöz! Két lehetőség is van erre, az egyik a GoToMentor programunk, ami az önismereti fejlődésedet biztosítja folyamatosan, a másik pedig a Life coaching képzésem, ami egy strukturált keretet ad a fejlődésednek, és másnak is segíthetsz vele coachként!

Infók itt:

Gotomentor

Life Coaching

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share