Oszd meg:
Share

Jó hírem van! Megjelent az Újratervezés magazinunk következő száma!

Azt tudtad, hogy minden szerző az én diákom? Igen, mindenki nálam végzett life coaching képzést, akik a magazinba írnak. Ez számomra minőségbiztosítás is, hogy tudom, azt az értékrendet képviselik, és azt a coaching irányt, amit én. Ha te is szeretnéd elsajátítani a coaching alapokat, gyere a képzésemre, most még idei áron foglalhatod le a helyed a januári képzéseimre! Nem kell most kifizetned, csak a helyfoglalót, ami 29 900 forint! Vágj bele most, és kezdd az új évet egy hatalmas lendülettel! Kattints ide: képzés

Na de térjünk rá, miről is szól a magazinunk következő száma:

Életünk során nem csak néha kerülünk döntés helyzetbe, hanem minden egyes nap rengeteg döntést kell meghoznunk. A legtöbb döntésünkkel még csak tisztában sem vagyunk, annyira rutinná vált. Vannak azonban olyan élethelyzetek is, amikor nagyobb döntést kell meghoznunk, és ezektől gyakran tartunk, elodázzuk, vagy próbálunk nem foglalkozni vele. Eljön az a pillanat azonban, amikor ha nem döntünk, és a nem döntés is valójában egy döntés, akkor mások fognak dönteni helyettünk.

Ebben a számban arra szeretnénk inspirálni, hogy mondj IGEN-t önmagadra, és dönts! Azzal, hogy döntesz, valamire igen-t mondasz, másra pedig nem-et. Mondj nemet a bántalmazásra, azokra, akik megsértik a határaidat, és mondj határozott igen-t ÖNMAGADRA, és egy boldog életre!

Felkészültél, hogy még jobban megértsd önmagad, és a döntéseidet?

Készen állsz, hogy egyre jobb döntéseket hozz az életedben?

Akkor vágjunk is bele! Töltsd le a magazint INNEN!

Jó olvasást!

Szeretettel:

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share