Oszd meg:
Share

Hogy mi köze van Arthur Millernek a coachinghoz? Egy kicsit előrébb kezdem a választ.

Szeretek olvasni, szeretem, ha az olvasás a mindennapjaim része. Arthur Millert különösen szeretem. Azt vettem észre, hogy akaratlanul is lesz az életemmel, a munkámmal, a coachinggal kapcsolatban felismerésem, bármit olvasok. Ezeket a gondolatokat szeretem megosztani is. Minden hónapban tartok a képzésemen résztvevőknek egy LIVE adást. Ezzel támogatom őket a képzés után is. Ide ők hoznak témát, én meg válaszolok az időközben felmerült kérdésekre, és/vagy kifejtem az adott témát. Persze a képzés alatt és után is kérdezhetnek privát is, de ez a LIVE adás nagyon bejött nekem is, nekik is.

Így jött képbe Arthur Miller, mert pont az Alku című drámáját olvastam, és nagyon megfogott, hogy mennyire nehéz látni az életünkben, amit nem akarunk látni.

Mennyire ügyesen elrejtjük a szemünk elől azt, amiről nem akarunk tudni.

Mennyire sokáig képesek vagyunk magunkat félrevezetni a szembenézés helyett.

A coaching-gal pont azt tudjuk elérni, hogy ne így legyen. Ha készen állsz a változásra, tudsz változtatni! Ehhez lehet, hogy kell segítséget kérned, de még jobb, ha megtanulod, hogyan kell, hogy később is, ha valami elakadás, nehézség jön az életedben, meg tudd oldani. A coaching egy módszertan, de ennél jóval több is. Egy szemlélet. Egy életstílus.

Ebben a LIVE videóról készült felvételben beszélek Arthur Millerről és különböző témák coacholásáról, mint párkapcsolat, önbizalom, fogyás, munka-magánélet egyensúly, időgazdálkodás stb. Nézd meg itt: LIVE

Májusban indul megint coach képzésem. Van online lehetőség is, amikor otthonodból, a saját ütemedben végezheted a feladatokat, tanulhatod az anyagot, illetve mini csoportos képzésem is van, ahol pedig Skype-os részvétel is lehetséges, valamint személyes is természetesen. Ha tényleg változtatni szeretnél a saját vagy mások életén, ez a legjobb módja: a tanulás. Az önmagadba, önismeretedbe, fejlődésedbe fektetett energia mindent visz, semmivel nem összehasonlítható. Kattints ide a részletekért: képzés

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share