Oszd meg:
Share

Sokan kérdezitek tőlem, hogy mi is ez a furcsa nevű foglalkozás, mit csinál egy coach, mi az a coaching.

A coach gyakorlatilag egy edző. A tested helyett azonban a lelkeddel foglalkozik. Képzeld el, hogy ha meghíznál, és nem sikerülne egyedül lefogynod, akkor mihez kezdesz? Elmész egy konditerembe, és kéred egy edző segítségét, hogy sikerüljön elérned a céljaidat. Én pont ezt csinálom, csak a lelki, magánéleti, párkapcsolati, gyermeknevelési, üzleti stb. problémák megoldásával foglalkozom.

Abban segítek, hogyan találd meg újra a  harmóniát az életedben, hogyan tartsd azt meg, és hogyan tudd kezelni a felmerülő nehézségeket úgy, hogy azok ne billentsenek ki az egyensúlyodból.

Új lendületet adok az életednek, segítek kimászni a gödörből, de nem úgy, hogy én mászom ki helyetted, hanem úgy, hogy viszem és tartom a létrát neked. Közben pedig, miközben mászol, motivállak, inspirállak, támogatlak, hogy elérd a célod. Tehát az eredmény nálam az, hogy kint vagy a gödörből, vagy ha nem voltál gödörben, akkor elértük azt a célt, amiért megkerestél.

De nem csak ennyi. Nem elég, hogy elérjük, nagyon fontos része a munkámnak, hogy megtanítsam azt is, hogyan csináld egyedül. Nem célom az, hogy életed végéig járj hozzám! A cél az, hogy a problémákat a lehető leggyorsabban megoldjuk, és utána képes legyél önállóan is fenntartani a boldog, harmonikus életet. Igen, akkor is, ha nehézségek jönnek-mennek. Azaz nem azt jelenti, hogy nem lesz többet semmi rossz az életedben, nem lesznek megpróbáltatások.

Azt jelenti, hogy tudod őket kezelni, mégpedig úgy, hogy közben nem leszel depressziós, nem omolsz össze, és képes  leszel megoldani. Azt is jelenti, hogy nagyon sok nehézség ezek után el fog kerülni. Miért? Mert időben felismered majd őket, nem fognak elhatalmasodni rajtad, és a környezeteden, és amíg nincs nagy baj, addig könnyű is kezelni, és Te képes leszel kezelni!

Szeretettel várlak az üléseken, addig is iratkozz fel a hírlevelemre, mert januárban egy ingyenes 10 leckéből álló coachinggal segítek neked, hogy szuperul induljon az új éved!

Mosolygós napokat!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share