Oszd meg:
Share

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy miről is írjak ma neked, hogyan segíthetnélek az utadon. Elgondolkodtam, hogy mi is az, amit adni szeretnék neked, és rájöttem, hogy a következő pár sor, pontosan ezt tükrözi. Egy kedves könyvolvasóm írta nekem:

„A könyvet „sajnos” azóta sem tudom letenni, olyan vagyok, mint a 2 éves kislányom, hurcolom magammal mindenhová, még akkor is ha munka közben nem tehetem meg, hogy olvassam, pusztán a látvány is már boldogsággal tölt el! Az idei évem eddigi legjobb döntése volt, hogy megvettem és nem lehetek elég hálás érte, hogy megírtad és átadod azt a sok bölcsességet, tapasztalatot és érdekesebbnél érdekesebb új szemléletedet, valamint kérdések sokaságát, amiből az ember napról napra képes építkezni, továbbá töltekezni, hogy a szürke hétköznapok legalább olyan színessé váljanak mint a borító.” Edina

Érezted már így magad egy könyvvel kapcsolatban? Ugye milyen fantasztikus? Pontosan ilyen érzéseket szeretnék neked átadni az írásaimmal, könyvemmel, tréningjeimmel, képzésemmel. Minden nap azzal kelek, és úgy fekszem, hogy mit adhatnék még, amitől jobb, boldogabb lesz a világ. Idealista vagy naív lennék? Lehet. Nem vitatom. 🙂 De boldog vagyok, mert a munkám egyben a hivatásom, és csodás dolog nap, mint nap megélni, hogy a segítségemmel emberek élete jobbra fordul. Mindenki képes arra, hogy változtasson az életén. Mindig.

Három dolog kell, hogy változtatni tudj:
1. felismerés, hogy elakadtál
2. szándék a változásra
3. cselekvés

Ne reméld, hogy magától jobb lesz az életed, hanem döntsd el, hogy jobb lesz, és tegyél lépéseket ez ügyben!

Biztosan tudod már, hogy most először indul online képzésem, amivel szeretném elérhetővé tenni ezt a szemléletmódot és szakmát azok számára is, akik nem tudnak Budapesten vagy Dunaharasztiban részt venni személyesen, vagy az egyéni képzés drága számukra.

Mire jó ez a képzés?

Ezt már sokszor írtam, hogy ha el akarsz indulni ezen a pályán, vagy már segítő szakmában dolgozol, és szeretnéd jobban csinálni, akkor ez egy kiváló lehetőség. DE! Nem „csak” ennyi! Maga a képzés azt a pozitív pszichológián alapuló szemléletet is átadja, amit én képviselek, amit ha egyszer magadévá teszel, akkor segít az életed során, hogy:

– kilépj a drámáidból, hogy tisztán, világosan lásd az életed, és tudd, mi a következő lépés, és hogyan lépd meg azt!

– feltérképezd és elengedd a lelki blokkjaidat, hogy ne akadályozzon tovább a céljaid elérésében, és a kiteljesedésedben!

– lefogyj! Igen, ez is fejben dől el! (Én már csak tudom, tavaly fogytam le 24,5 kilót fél év alatt így…)

– kibontakoztasd és megéld a nőiességed!

– rendezd a párkapcsolati vagy gyermeknevelési gondjaidat!

– változzon az anyagi helyzeted, és megtanulj bőséget teremteni az életedben!

Vedd kezedbe az életed irányítását, és jelentkezz most az online képzésemre, mert már csak 3 helyem van!

Kattints ide: Online képzés

Szeretettel:

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share