Oszd meg:
Share

Nagyon-nagyon jó kedvem van, és állandóan azon töröm a fejem, hogyan adhatnék még és még többet és többet, hogyan lehetnék minél több ember életére pozitív hatással.

Nyáron elindítottam az online coach képzésem is, hogy eljussak azokhoz is, akiknek messze van Budapest, vagy Dunaharaszti. Nem, ez a képzés nem azonos az Örömterápia 10 részes online tanfolyammal. Egészen más. Ez az 50 órás coach képzésem online változata, ami 24 részből áll. 120 ezer forintba kerül, de most ezt megkaphatod akár INGYEN is! 

A 24 részben, csakúgy, mint a személyes vagy Skype-os coach képzésemen szó lesz a következőkről:

Mi a coaching, és mi nem az.  A coaching folyamat típusai.

Hogyan épül fel egy 6 alkalmas ülés sorozat? Mi a szakmai és pszichológiai háttere? Mikor eredeményes egy coaching folyamat?

A célokról. Mi a jó cél? Mitől fogja az ügyfél / vagy öncoaching esetén te magad elérni? Megmutatom azt is, hogyan tedd láthatóvá/mérhetővé a fejlődést, és hogyan merítsen a kliens motivációt ahhoz, hogy végig is csinálja.

Minden rád is alkalmazható, amit tanítok, sőt, attól nagyon erőteljes a képzés, hogy ez egy komoly önismereti folyamat is. Sokan ezért végzik el a képzéseimet, mert változást szeretnének az életükben, és ez akkora segítség, támasz, erőt adó folyamat, hogy képesek végigvinni azt, amit szeretnének. Sőt! Később is meg tudják már egyedül is oldani az életükben felmerülő nehézségeket!

Lesznek diagnózis eszközök, erőforrásgyűjtő gyakorlatok, önismereti blokk, döntéshelyzetek/konfliktuskezelés/ stresszhelyzet megoldásához eszközök stb. stb.

Természetesen kérdezéstechnika, empátia és aktív figyelés, jelenlét gyakorlatok is szerepelnek a tematikában még nagyon sok minden mellett.

Mire használhatod? 

Megoldhatod a saját életedben a nehézségeket, és segíthetsz másoknak is.

Elindulhatsz ezen a pályán, mint coach, egy nagyon erőteljes és használható tudással.

Beépítheted a jelenlegi szakmádba is! Kifejezetten ajánlott segítő szakmabelieknek is ez a képzés, mert sokkal hatékonyabban fogod tudni az ügyfeleket szolgálni, és így elégedettebbek lesznek, sok embernek fognak ajánlani, és ezzel bővül a praxisod. Engem egy ember átlag 4 embernek ajánl tovább. Ez azért elég jó szám, ugye? És ezt te is könnyedén meg fogod tudni teremteni.

Ha már coach vagy, akkor megtapasztalhatsz egy új nézőpontot, egy rendszerezett, és pszichológiával erőteljesen átitatott tudást állíthatsz a fejlődésed útjában. Arra is van lehetőség, hogy business coaching felé nyiss, ha life coach vagy.

Hogyan kaphatod meg ezt az online coach képzést, aminek 120 ezer forint az ára? Szándékosan nem az értékét írom, mert az bőven ennek a többszöröse.

Jelentkezz a téli mini csoportos coach képzésemre, és tiéd az online képzés ingyen! Részletek itt: coach képzés

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share