Oszd meg:
Share

A változás az életünkben elkerülhetetlen. Ellenállhatunk, de akkor is megtörténik.

Ha elfogadjuk, hogy minden változik, és rugalmasan állunk ezekhez a változásokhoz, akkor könnyedén vesszük az akadályokat, és boldogabb, teljesebb életünk lesz.

Néha a változások lassan kúsznak be az életünkbe, és idő kell, hogy egyáltalán felismerjük őket. Máskor hirtelen érkeznek, és forgatnak fel mindent körülöttünk. Így-vagy úgy, de ilyenkor nagyon jól jön, ha újra tudjuk gondolni, hol is tartunk, mi a fontos nekünk, és merre tovább.

Az újratervezés, évrendezés Újévkor egyre nagyobb divat, de nem csak ilyenkor, hanem bármikor segíthet neked, ha úgy érzed, elakadtál, és jó lenne újragondolni pár dolgot az életedben. A tréning segítségével átgondolod az elmúlt időszakod eseményeit, felfedezel jó dolgokat és továbbviszed azokat a következő időszakra, ami pedig már nem szolgál, azt lerakod, elengeded.

Legyél a saját GPS-ed!

Ha beragadtál egy dugóba, a GPS talál utat, hogy kikerüld, más irányba menj. Te is tedd ezt ugyanígy az életedben!

Elakadtál valahol? Nem működik az az irány, amiről korábban azt gondoltad, hogy jó lesz? Ahelyett, hogy ragaszkodnál az eredeti elképzelésedhez, gondold újra, hogy mi is a célod, és milyen utak vihetnek még oda.

Az újratervezés jó szokás. Segítségével megtanulod értékelni és megélni a sikereidet, és meglátod azt a sok jó dolgot az életedben, amivel már most rendelkezel.

Ne felejtsd el: Soha nem vagy túlkoros, hogy felállíts egy másik célt, vagy megálmodj egy új álmot!

Tanulj a múltadból, és adj magadnak tiszta lapot, és tervezd meg a jövődet!

Szeretettel várlak február 6-án 17 órakor a kiscsoportos Újratervezés tréningemen Budapesten! Jelentkezni ide kattintva tudsz, de már csak 6 hely maradt, ezért siess, le ne maradj róla!

Mosolygós napokat!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share