Oszd meg:
Share

Nagyon-nagyon boldog, örömteli Új Évet kívánok sok szeretettel!

A változás sokszor ijesztő lehet, ha nem vagy felkészülve. Sokan mondták nekem a 2016-os évre, hogy ez az elengedés éve volt, a 2017-esre pedig, hogy az újjászületésé. Nem tudom, hiszel-e ilyenekben, vagy sem. Mindenesetre érdekes, hogy akik hozzám fordultak, azoknak valóban nagyon sok olyan dolog került felszínre az életükben ebben az évben, ami felbolygatta a nyugalmas napokat náluk, és gyakran bizony fájdalmas élethelyzetekbe kerültek, amikből újjá kellett születniük.

Sokak szerint a 2018-as év a teremtés éve lesz. Ehhez azt mondják, le kell pakolni a korábbi terheket, mert nem lehet úgy szárnyalni, hogy valami hatalmas súly visszahúz. Ha sikerült letenned a terheidet, akkor már csak az van hátra, hogy megtanulj szárnyalni, teremteni magadnak egy boldogabb jövőt.

Tanulni kell a szárnyalást? Igen. A madár is tanulja a repülést, nekünk pedig azt kell megtanulnunk, hogyan bontakoztassuk ki azt a rengeteg csodát, ami bennünk van. A coach képzésem nem csupán egy szakmai képzés, ezt már sokszor elmondtam, nem véletlenül. A különlegessége, hogy közben felfedezed önmagadban is ezeket a csodákat, és megtanulod kinyitni a szárnyaidat.

Szeretnéd, ha a 2018-as év sokkal, de sokkal jobb lenne, mint a tavalyi volt? 

Ne késlekedj, mert már csak két helyem van! 

Kattins ide, és olvasd el a képzés leírását! 

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share