Oszd meg:
Share

Jön a tél, egyre rövidebbek a nappalok, és bizony a lelkünk megérzi a napsütés hiányát. Könnyebben leszünk lehangoltak, feszültek, türelmetlenek, sőt, akár depisek is, és sokaknál a plusz kilók is elkezdenek rakódni.

Hogyan készülhetsz fel ellene?

Tudatossággal.

Gondold át, hogyan működsz, mi az, amivel ilyenkor is töltődni tudsz, legyen az bármilyen apróság. Egy finom kávé, egy pár perc csend és lelassítás, egy kis mozgás, friss levegő stb. Bármi, ami neked jó érzéseket kelt! Kezdj el erről írni egy listát, egy úgynevezett örömnaplót, amibe belevezetsz minden olyan dolgot, eseményt, ami pozitív érzéseket kelt benned. Törekedj arra, hogy minden nap legyen valami, ami jó érzéssel tölt el! Ne becsüld le ennek az erejét!

Az odafigyelés önmagadra egy kincs, nagyon értékes. Törődj magaddal! Ez nem önzőség, mert csak úgy tudsz te is másoknak adni, ha te magad is fel vagy töltve. Szeretem ezt a japán mondást: „Üres tálból nem lehet kínálni.” Ugye milyen igaz? Ha te lemerülsz, kimerülsz, nem lesz annyi türelmed másokhoz, nem tudsz annyi szeretet adni, úgy teljesíteni, mint ahogy szeretnél. Megér napi pár percet neked, hogy ne így legyen? Szerintem igen! Sőt! Biztos vagyok benne!

Erre az időszakra én is készülök, hogy támogatni tudjalak a tudatosan felépített, ugyanakkor felszabadultan élvezhető és örömteli mindennapokban.

Van egy könyvem, az Örömterápia – Válaszd a boldogságot! Ebben több, mint 50 feladaton keresztül gondolod át az életed, és találod meg azokat a következő lépéseket, amiket meg tudsz tenni, hogy boldogabb élted legyen. Itt olvashatsz róra: Könyv

A legnagyobb változást az hozhatja az életedben, ha megtanulod ezt a megoldásközpontú gondolkodást és azt, hogyan segíthetsz magadnak MINDIG, ha felmerül valamilyen nehézség az életedben, és hogyan támogathatod a környezetedet is. Erre kíváló a coach képzésem, amivel még ráadásként egy plusz szakmát is kapsz a kezedbe, amit akár a jelenlegi munkádba is be tudsz építeni. Már online változatban is elérhető, és otthonról is végezhető! Kattints ide: Képzés

Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy kellene élned! Találd meg azt az utat, ami NEKED a legjobb, és élj a szíved szerint!

Csodás napokat kívánok neked!

Szeretettel:

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share