Oszd meg:
Share

Tájékoztató az online tréner képzésről

1. A képzés célja

Az online tréner képzés célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a tréneri szakma alapjaival, és az igényfelkeltéstől a tréning megtartásán keresztül a visszacsatolásig tartó folyamattal.

2. A képzés anyaga

A résztvevő megismerkedik:
– a tréneri szakmai alapjaival (ki is az a tréner, milyen tréning típusok vannak, mitől sikeres egy tréner illetve egy tréning stb.)
– azzal, hogy mire van igény ma a hazai piacon, milyen trendek vannak itthon és külföldön – a tréning felépítésével, és az agendával
– személyiségtipológiával
– csoportdinamikával
– tréning eszközökkel, gyakorlatokkal

A képzés a tréneri kompetenciák fejlesztésével is foglalkozik.

3. A képzés helye, időtartama, ütemezése:

A képzés távoktatásos formában történik. A résztvevők írásos/hang/video anyag formájában kapják meg a tananyagot, valamint van lehetőség Skype-on konzultálni. A képzés vizsgával zárul.

A képzés tartalmaz:
– 24 leckét, melyek 2-3 naponta érkeznek.
– 3 óra Skype-os konzultációt
– egyéni munka (házi feladatok, gyakorlás, vizsga készülés) – vizsga

4. Tudnivalók a vizsgáról:
A vizsgára bocsátás feltétele:
–  A képzési kontakt alkalmakon (a 3 órás Skype-os konzultáción) részvétel.
–  2 választható témában tréning agenda készítése.
–  Egyéni gyakorlat igazolása.
–  Házi feladatok elkészítése, és a tananyag elsajátítása.

A vizsga két részből áll: egy tesztből és egy tréneri helyzet megoldásából. A vizsga Skype-on vagy személyesen is történhet.

A vizsga várható időpontja: Általában az utolsó lecke után 2-3 héttel. Havi egy vizsgaalkalmat biztosítok. A vizsga időtartama maximum 1 óra/fő.

Az első vizsga díját a képzési díj tartalmazza. Sikertelen vizsga esetén egy lehetőség van még ingyen pótlásra, utána 10 ezer forint fizetendő vizsgánként. A vizsga letételére a képzés indulásától számított 6 hónapig van lehetőség.

Az oklevél (tanúsítvány) kiállításának feltétele a sikeres vizsga.

5. A tanfolyamon való részvétel feltételei:

Felsőfokú végzettség és/vagy nálam teljesített coach képzés.
Amennyiben a fentiekkel nem rendelkezel, egy felvételi vizsgán kell részt venned.

6. Ezekre figyelj kérlek:

Azzal, hogy részt veszel a képzésen, elfogadod ebben a tájékoztatóban foglaltakat, ami elektronikus szerződéskötésnek minősül. Ezen kívül kötelezettséget vállalsz arra, hogy a tananyagot sem a tanfolyam időtartama alatt, sem azután nem osztod meg másokkal, és azokat semmilyen más módon nem használod fel. A tanfolyam teljes tartama a szerzői jogokról szóló, 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esik, melynek értelmében a tanfolyam bármely részének részben vagy egészben történő másolása, továbbértékesítése, digitális vagy hagyományos információhordozókon való közlése csakis az írásos engedélyemmel lehetséges. Az említett szerzői jogok megsértése esetén minimum egymillió, maximum hárommillió Forint kártérítést vagy köteles fizetni. (Ez csak formaság, még soha nem volt rá szükség, viszont az ügyvédem ragaszkodik hozzá…)

A tanfolyamról történő kimaradás szándéka esetén írnod kell nekem a lili@oromterapia.hu címre. Amennyiben ez az első alkalom után, de még a második alkalom előtt megtörténik, a teljes befizetést visszautalom neked. A későbbiekben tanfolyamról való kimaradás esetén a tanfolyami díj nem téríthető vissza.

7. Feladataim és kötelezettségeim:

Biztosítom a képzés lebonyolítását, valamint a képzéshez szükséges oktató anyagok eljuttatását a számodra.

A tanfolyam során folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítok messengeren, valamint a 3 órás konzultációra Skype-on.

8. A képzés díja:

Tanfolyam díja: 120 000 forint + 0% ÁFA
Fizetés ütemezése:
1. részlet: foglaló 20000 forint a jelentkezéskor, ezzel biztosítod a helyed a képzésre. 2. részlet: az első képzési alkalomig a fennmaradó összeg fele, azaz 50 ezer forint.
3. részlet: a képzés feléig a fennmaradó összeg, azaz 50 ezer forint.

Számlázási adataim: VUCA Consulting Bt.
Számlaszám: OTP 11742180-21451384
A befizetésekről 1-2 munkanapon belül e-számlát küldök.
Ha bármi kérdésed van, keress bátran a lili@oromterapia.hu email címen. Telefonszámom 70 318 4852. Telefonon nehezen vagyok elérhető, mert vagy ügyféllel vagyok, és közben nem tudom felvenni, vagy a gyermekeimmel, akkor meg azért nem vagyok elérhető. Természetesen visszahívlak, amint tudlak.

Csodás napokat kívánok! Szeretettel:
Lili

Oszd meg:
Share