Oszd meg:
Share

Kedves Olvasó!

Örülünk, hogy most is velünk tartasz! Ez már a harmadik számunk, azaz több, mint 300 oldalnyi anyaggal tudtuk már támogatni a fejlődésed! A mai szám különlegessége, hogy óriási szintet léptünk megjelenésben is, köszönet érte Opra – Szabó Zsuzsának, aki a csapatunk legújabb tagja, és grafikusként támogatja az utunkat.

A mostani számunk központi témája a komfortzóna, és annak mozgatása, feszegetése.

A lifestyle rovatunkban olvashatsz arról, hogy mi is egyáltalán ez a komfortzóna? Vagy kényelmi zóna? Vagy tanulási zóna, esetleg pánik zóna?

Hol vannak a határaid, meddig és hogyan érdemes fejlesztened magad, pláne egyedül? Árthat-e az, ha túlzásba viszed?

Anyaság, nőiség és párkapcsolati téma is a komfortzóna szemüvegén keresztül lett megvizsgálva, és szó esik a bűntudatról, szorongásról is, illetve annak kezeléséről, köszönhetően a szuper írást Dr. Szilágyi Boglárka pszichiáternek.

Hogyan érdemes egyáltalán belevágni a változásban? Mit tegyél ahelyett, hogy felforgatnád gyökerestül az életed?

Pszichológusunk, Posztós Réka ezeket a kérdéseket feszegette a mai számban.

Business rovatunkban folytatódik a kiégés sorozatunk, és egy összefoglalót is láthattok az igencsak komfortmozgató VUCA világról, amiben élünk. Arról is olvashattok, hogy mi a gond a perfekcionizmussal, és a sokszor értelmetlen szervezet- és vezetőfejlesztés is előtérbe került.

Vajon van kiút a szokásiank rabságából? Ezzel indul a stílusok rovatunk. A megszokott lovas és kutyás nézőpont sem maradhat el, és a kreatív alkotás előnyeit is megtudhatod a mostani számunkból. A napsugár gyakorlatot pedig ki ne hagyd! Pados Eszter mentor társunk cikkéből pedig a konfliktuskezelő stílusodat derítheted ki.

Könyvajánló rovatunkban 3 szuper könyvet ajánlunk neked, végül pedig a szokásos interjúkkal zárjuk a magazint.

Jó olvasást!

A fejődésed szolgálatában:

Polgár Lili és az Újratervezés magazin csapata

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share