Oszd meg:
Share

ÖRÖMTERÁPIA – VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

MEGJELENT!

A könyv, ami megtanít, hogyan élj boldog, örömteli életet!

Ez a könyv a Te boldogság Bibliád! Nem untatlak elméletekkel, hanem lépésről-lépésre vezetlek több, mint 50 gyakorlaton át az örömteli mindennapok felé. Olvashatsz továbbá elengedésről, célkitűzésről, önszeretetről, bőség teremtésről, motivációról és még sok-sok dologról, amik segítenek kiteljesíteni az életed! 

Nagyon egyszerű folyamat lesz: olvasod, csinálod, olvasod, csinálod, és egyszer csak azt veszed észre, hogy boldogabb, magabiztosabb, felszabadultabb, energikusabb vagy!

design3

 • Szeretnél egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet?
 • Szeretnél több önbizalmat, önbcsülést, önértékelést?
 • Szeretnél tiszta és világos jövőképet, hogy lásd, merre tartasz?
 • Szeretnéd lepakolni a terheidet, és elengedni, ami már nem szolgálja az életed?
 • Szeretnéd az életedben felmerülő nehézségeket könnyedén, gyorsan, hatékonyan megoldani?

Miben segít majd
az Örömterápia – Válaszd a boldogságot könyv?

Az Örömterápia segít, hogy:

 • kilépj a drámáidból, hogy tisztán, világosan lásd az életed, és tudd, mi a következő lépés, és hogyan lépd meg azt!
 • feltérképezd és elengedd a lelki blokkjaidat, hogy ne akadályozzon tovább a céljaid elérésében, és a kiteljesedésedben!
 • lefogyj! Igen, ez is fejben dől el! (Én már csak tudom, most fogytam le 20,5 kilót fél év alatt így…)
 • kibontakoztasd és megéld a nőiességed!
 • rendezd a párkapcsolati vagy gyermeknevelési gondjaidat!
 • változzon az anyagi helyzeted, és megtanulj bőséget teremteni az életedben!

Mit mondanak azok, akik már olvasták?

Imádtam! Elmondom, miért. Azt hiszem, a legfontosabb, hogy én nem szeretem az ilyen témájú könyveket. Azért, mert megérzem az őszintétlenséget. Utálom a cukormázas „légy boldog, csak rajtad múlik” mondatokat, ami mögött semmi tartalom. Általában az jut eszembe, hogy jól orrbavágnám az írót, aztán meglátjuk, mennyire fog mosolyogni és engem szeretni. Ez a könyv egy őszinte író megvalósított könyve, ez jött át számomra. Az egyetlen könyv, amit szívesen fogok ajánlani a barátaimnak. Nagyon tetszik a felépítése, inspiráló. Az első fejezet után azt gondoltam: nem csak olvasni, használni fogom.

Hémangi Dasi, író

Az Örömterápia egy olyan könyv, amit ha mindenki elolvasna, és megfogadná a benne leírtakat, egy napon jobb világra ébrednénk… A témák az élet minden területét felölelik, így bárhol is legyen elakadás, tudni fogod, hogyan és merre menj tovább.

Az olvasás során Lili végig fogja a kezed, így biztonságban tudsz majd végigmenni a gyakorlatokon.

Nem mellesleg pedig egy izgalmas olvasmány, mindvégig azt éreztem, hogy még, még, még, akarom tudni, hová lyukadunk ki. És mire befejeztem, mindenre megkaptam a választ… 🙂

Kató Andrea, jógaoktató

Lilit én egy nagyon különleges, erős nőnek látom, aki – amikor szükségessé vált -képes volt irányt váltani az életében, alkalmazkodni az esetleges nem ideális körülményekhez, és erővel, intelligenciával és hatalmas nagy kitartással megfordítani azokat. Ha már csak azt figyelembe vesszük, hogy a könyv ilyen minőségekből, valódi tapasztalatokból, fájdalomból és győzelmekből született, már nyerésre állsz vele.

Lucien del Mar, író, tréner

Lili, nagyon koszonom a konyvedet es a gondolataidat mert sokat segitenek a mindenapjaimban.

Jobbágy-Csizmadia Réka, 3 gyermekes édesanya

Neked ajánlom ezt a könyvet, aki azt mondod: igen, én megpróbálom…, változtatni akarok, boldogabb életet szeretnék és ezért tenni is hajlandó vagyok. Neked is ajánlom kedves szkeptikus, és Neked is, akiben még nem tudatosult, hogy mi is ez az egész, de tudsz nyitni az új dolgok felé, hiszen már olvasod ezen sorokat. Nem egyszerű a téma. Komoly és mély dolgokhoz nyúl hozzá az író, mégsem hat nyomasztóan, mert ezt könnyed, őszinte stílusban teszi. Nem ringat bele felesleges elméleti fejtegetésekbe, hanem praktikus, hasznos gondolatokkal, színes példákkal, interaktív gyakorlatokkal, személyes közlésekkel, történetekkel  kísér az önismereti utadon. Nagyon megfogott, hogy nem misztifikálja, hanem közel hozza a szerző a témát. Nem fest délibábokat, nem tesz felelőtlen ígéreteket. A fejlődés lehetősége benned van és ehhez itt nagyon sok segítséget kaphatsz.

Mátyus Andrea mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember

Ez a könyv egy sűrített, papírba zárt pozitív szemléletű segítő.  Amit Lili az életben örömben és lendületben, életigenlésben visz – abból a komoly szakmai bölcselet rész jelenik meg benne leginkább. Tele bölcsességgel és történetekkel, mindazokkal a komoly dolgokkal, amelyek segítségére lehetnek az életük változtatásán gondolkodóknak.

Leginkább munkafüzetként érdemes a könyvvel dolgozni. A teszteket kitöltve, a kérdésekre válaszolva önmagunkon és olyan hagyományosan kerülgetett, pedig minden változás szempontjából életfontosságú kérdéseken molyolni, mint az önszeretet, a céljaink, az elvárások, amelyek mentén visszük a kis életünket.

Wiesner Edit, a Lemma Coaching, és a CoachOK Szakmai Szövetség alapítója

Mikor Lili odaadta a könyvet olvasásra, véleményezésre, nem tudtam mi mindent rejt. Sok klassz könyv van, hasonló témákban, hiszen ki van éhezve az ember a jól-létre. Hogy miben más ez a könyv? Benne van Lili személyes tapasztalata, és akarva akaratlanul megszólitanak a történetek. Szerintem mindenkiben ott vannak a válaszok a hogyanokra, amik akkor bukkannak elő, ha egy jó kérdés kicsalogatja. Lili jól kérdez, ezért ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik a válaszaikat keresik!

Veres Paula (Business, Life coach LTC)

Szinte mindannyian járunk úgy, hogy egyszer csak elakadunk, valahol menetközben, valamiért, ki előrébb, ki hátrébb. Mennénk tovább, de hogyan és merre? Vágyunk a válaszra, de kitől? Örülnénk, ha megtenné helyettünk valaki az első lépéseket, de tudjuk jól, hogy úgysem fogja. Lili viszont nem hagy Magadra, kendőzetlen őszinteséggel enged betekintést életébe és mutatja be saját valóságát, küzdelmeit, felismeréseit, megéléseit, egyúttal változásait. Nagyon jó ütemben kérdez és méltósággal tartja a csendet, amíg Te megadod a helyes választ Magadnak.

Igazán élvezetes olvasmány és házi feladat mindannyiunk életéről, egy nagyon hasznos mankó, hogy tudj Magadnak célt kitűzni és egyéni fejlődésed, változásod útján sikerrel dolgozni annak elérésében.

Melegen ajánlom és várom a folytatást.

Seszták Miklós, coach

Tartsd ezt a könyvet az éjjeli szekrényeden, hogy egy derűs gondolattal indíthasd a reggelt és kérdéseid esetén használd útmutatóként. Ha Zsuzsi optimista életszemléletéből csak néhány morzsányit beépítesz az életedbe, már akkor képesebb leszel a mindennapok viharaiban jobban venni a szeles hullámokat életed tengerén.

Molnár Andrea, coach

Ki vagyok én? 

Lukács Lili vagyok, 43 éves kétgyermekes édesanya. Feleség, barátnő, nő, ember. Egy a hétmilliárdból, aki mindennap megküzd az élet nehézségeivel, ahogy más is.

Huszonegy éves voltam amikor édesapám meghalt. Még csak 52 éves volt. Óriási megrázkódtatás volt ez számomra. A mai napig nagyon hiányzik. Akkor kezdtem el azon gondolkodni azon, hogy vajon ennyi-e az élet. Megszületünk, felnövünk, közben tanulunk, majd dolgozunk, családunk lesz, gyerekünk születik, majd ők is felnőnek, mi pedig meghalunk.

Tényleg ennyi? Egy mondatban leírható? De mégis ki vagyok én? Mi értelme az életemnek? A gyász közepette ezek a gondolatok foglalkoztattak. Nagyon mélyre zuhantam, össze kellett szednem magam. Megismerkedtem a pozitív pszichológiával, ami rengeteget segített. Nem hagyott a múltban ragadni, és sajnál(tat)ni magam.

Sikerült felkelnem, és újra építenem az életemet. Ami aztán azóta még párszor összedőlt, de mindig újra és újra felálltam. Túléltem párkapcsolati drámákat, súlyos betegséget, anyagi nehézségeket, meghíztam és lefogytam, szóval az élet nem kímélt engem sem.

A pozitív pszichológia azonban rengeteget segített. Egyre könnyebben és könnyebben sikerült továbblépnem nehéz helyzeteken. Korábban nagyon meg tudtam zuhanni, ha úgy éreztem, valaki bánt. Könnyen személyes sértésnek vettem mindent.

Ma már tudom, ki vagyok, mit akarok, és az érzékenységemet hogyan fordíthatom hasznomra. Az óriási esések elkerülnek, mert nem hagyom addig fajulni a dolgokat, és időben kezelem őket. Téged is erre tanítalak ezzel a könyvvel.

Eltelt már tizenöt év is azóta, hogy elindultam ezen az úton. Sokat tanultam, míg végül a coaching mellett kötöttem ki, mert ezt tartottam a legjobb és leghatékonyabb módszernek a változáshoz.

Ha valamit nem szeretsz az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Akkor is, ha ezt elsőre, sőt, akár másodjára sem látod! Segítek megtalálni a választ a “hogyan tovább?”-ra, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Hiszem, hogy képes vagy megteremteni magadnak a boldog életet! Ehhez adok neked támaszt: egy folyamatot, amelyen végiglépkedve meglesz az eredmény!

Szeretettel: Lili

me-)

Oszd meg:
Share