Oszd meg:
Share

Újratervezés Magazin

Egy haladó coachoknak tartott továbbképzésen le voltam nyűgözve, hogy mennyi mindent tudnak már a diákjaim, és úgy éreztük mindannyian, hogy csodás lenne ezt a tudást megosztani a coaching módszertan és szemlélet iránt érdeklődőkkel, illetve mindazokkal, akik számára az önfejlesztés fontos.

Először egy könyben gondolkodtunk, majd úgy döntöttünk, hogy kicsiben kezdjük. Ezt a kicsit, ami közel 100 oldal lett végül, tudod most letölteni. Egy magazin az újratervezésről, és arról, hogyan birkózzunk meg a mindennapi nehézségeinkkel, elakadásainkkal, és milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésünkre.

A magazint 4 részre osztottuk fel:

Az első részben az életmód cikkeinket olvashatod, ahol ebben a számban szó lesz a változások kezeléséről, a halogatásról, az életcélod meghatározásáról, párkapcsolatról, anyaságról stb., sok fejlesztő gyakorlattal színesítve.

A második rész az üzleti írásainkat tartalmazza, ami nem csak vezetők számára lehet érdekes, hanem mindenkinek, akit érdekel a VUCA világ, a HR, a vállalati képzések világa, a kiégés stb. Sok gondolatindítóval találkozhatsz itt is.

A harmadik részben szeretnénk nektek különböző coaching irányzatokat bemutatni, és a mai számban foglalkozunk az ön-coachinggal, az NLP-vel, a zenei coachinggal, és egy igen különleges stílussal, ami a lóasszisztált coaching. Igen, jól érted. Coaching, ló, te!

Végül pedig megismerkedhetsz velünk, hogy kik is vagyunk mi. Vannak köztünk pszichológusok, pszichiáter, szakfordítók, felsővezetők, HR szakemberek, szervezetfejlesztők, EMK-s, zongoratanárnő, kognitív viselkedésterapeuta, integratív gyermekterapeuta, újságíró, marketinges, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó giga projekteket irányító vezető, fogorvos stb. Ahogy láthatod, elég színes a paletta, de amit képviselünk, az közös értékeken nyugszik, és mindannyian szeretnénk több boldogabb és reziliens embert látni.

Hogyan olvasd ezt a magazint?

Fontos, hogy ne csak olvasd, hanem csináld meg a gyakorlatokat is!

Érdemes időnként visszatérned rá, és újra megcsinálnod pár hónap múlva, hogy lásd a fejlődésed!

Derítsd ki a gyakorlatok segítségével, hogy pontosan mit szeretnél, mi az a cél, amit el szeretnél érni, és tegyél érte minden nap!

A fejlődésed szolgálatában:

Polgár Lili

Oszd meg:
Share