Oszd meg:
Share

Újratervezés Magazin második szám

Kedves Olvasó!

Örülünk, hogy itt vagy! Ebben a számunkban, ami ismét 100 oldalasra sikerült, megmutatjuk neked, hogy mennyire sok jó van benned! Igen, benned! És nem, ez nem az egód növeléséről és az önfényezésről fog szólni.

Segítünk, hogy felismerd azt a rengeteg csodás dolgot önmagadban, amivel már most is rendelkezel, és abban is segítünk, hogy ezeket az erőforrásokat, ahogy mi szakmailag hívjuk őket, aktiválni is tudd az életedben, azaz használni, mikor szükséged van rá, támaszkodni rá, mikor olyan élethelyzetben vagy, amit meg kell oldani.

A lifestyle rovatunkban rengeteg praktikus tipp és tanács mellett többek között megtudhatod, hogyan használd a múltad erőforrásnak, mennyire sok jó tulajdonságod van már most is, hogyan legyen több öröm az életedben, és hogyan ne szabotáld a céljaidat. A veszekedés receptre párkapcsolati cikkünket se hagyd ki! Ez a rovat egy igazi erőforrás bomba! Ha elolvasod a cikkeket, végigcsinálod a gyakorlatokat, csodás eredményekre és érzésekre számíthatsz!

A business rovatunkat szintén az erőforrások szemüvegén keresztül írtuk meg ebben a számban. Lesz itt szó a Flow élményről, ami támogatja a hatékonyságot és eredményességet, soft skills fejlesztésről, sikerességről, tejlesítményről, karrier tervezésről, és még sok mindenről, ami támogatja a szakmai fejlődésedet attitűd szinten is. A „Nálatok laknak-e állatok?” cikkünk pedig nem csak vicces és figyelemfelkeltő címmel rendelkezik, hanem egy nagyon értékes cikket rejt a tabukról, kényelmetlen beszélgetésekről, érdemes elolvasnod.

A stílusok részben többek között megismerkedhetsz az art coachinggal, kapsz egy szuper ízelítőt a brief coachingból, és a nyelvi coaching cikkünk azt boncolgatja, hogyan lesz önbizalmad az idegen nyelvű beszéd terén. A korábbi számban megjelent lóasszisztált coaching bemutatása után most ebben a számban a kutyák segítő szerepéről lesz szó és arról, hogy a lovakkal is hogyan lehet erőforrásokat gyűjteni, és töltődni.

Végül, de nem utolsó sorban a könyvajánló részben Simon Sinek, és Michelle Obama került terítékre, mely után a velünk készült interjúkat olvashatjátok.

Jó olvasást!

A fejlődésed szolgálatában:

Polgár Lili és az Újratervezés Magazin csapata

Újratervezés Magazin első szám

Egy haladó coachoknak tartott továbbképzésen le voltam nyűgözve, hogy mennyi mindent tudnak már a diákjaim, és úgy éreztük mindannyian, hogy csodás lenne ezt a tudást megosztani a coaching módszertan és szemlélet iránt érdeklődőkkel, illetve mindazokkal, akik számára az önfejlesztés fontos.

Először egy könyben gondolkodtunk, majd úgy döntöttünk, hogy kicsiben kezdjük. Ezt a kicsit, ami közel 100 oldal lett végül, tudod most letölteni. Egy magazin az újratervezésről, és arról, hogyan birkózzunk meg a mindennapi nehézségeinkkel, elakadásainkkal, és milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésünkre.

A magazint 4 részre osztottuk fel:

Az első részben az életmód cikkeinket olvashatod, ahol ebben a számban szó lesz a változások kezeléséről, a halogatásról, az életcélod meghatározásáról, párkapcsolatról, anyaságról stb., sok fejlesztő gyakorlattal színesítve.

A második rész az üzleti írásainkat tartalmazza, ami nem csak vezetők számára lehet érdekes, hanem mindenkinek, akit érdekel a VUCA világ, a HR, a vállalati képzések világa, a kiégés stb. Sok gondolatindítóval találkozhatsz itt is.

A harmadik részben szeretnénk nektek különböző coaching irányzatokat bemutatni, és a mai számban foglalkozunk az ön-coachinggal, az NLP-vel, a zenei coachinggal, és egy igen különleges stílussal, ami a lóasszisztált coaching. Igen, jól érted. Coaching, ló, te!

Végül pedig megismerkedhetsz velünk, hogy kik is vagyunk mi. Vannak köztünk pszichológusok, pszichiáter, szakfordítók, felsővezetők, HR szakemberek, szervezetfejlesztők, EMK-s, zongoratanárnő, kognitív viselkedésterapeuta, integratív gyermekterapeuta, újságíró, marketinges, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó giga projekteket irányító vezető, fogorvos stb. Ahogy láthatod, elég színes a paletta, de amit képviselünk, az közös értékeken nyugszik, és mindannyian szeretnénk több boldogabb és reziliens embert látni.

Hogyan olvasd ezt a magazint?

Fontos, hogy ne csak olvasd, hanem csináld meg a gyakorlatokat is!

Érdemes időnként visszatérned rá, és újra megcsinálnod pár hónap múlva, hogy lásd a fejlődésed!

Derítsd ki a gyakorlatok segítségével, hogy pontosan mit szeretnél, mi az a cél, amit el szeretnél érni, és tegyél érte minden nap!

A fejlődésed szolgálatában:

Polgár Lili

Oszd meg:
Share