Oszd meg:
Share

Mi a leggyorsabb, és leghatékonyabb módja, hogy változtass az életeden?

A konzultáció.

Elakadtál? Nem sikerül valamit megoldanod az életedben?

Segítek, hogy továbblendülj ebből az állapotból!

Nem érdemes egyedül kínlódni hosszasan, van erre jobb, könnyebb, gyorsabb megoldás. 5 és 10 alkalom közötti folyamatra számíthatsz. Az első 3 alkalom 90 perces, utána az ülések 60 percesek. Jelenleg csak ZOOM-on, Skype-on, illetve Messengeren dolgozom. Biztos lehetsz benne, hogy az életed megváltozik, és hétről hétre közelebb kerülsz ahhoz az élethez, amire vágysz!

Avada Macbook Image
0
coaching órák száma tavaly és idén összesen

Egyetlen dologra van szükséged a változáshoz…

… arra, hogy elhatározd: változtatok a helyzetemen!

Ha meghoztad ezt a döntést, akkor a segítségemmel képes leszel végigcsinálni az utat is.

Nem lesz több elakadás, visszaesés, bizonytalanság! Az életed elindul végre abba az irányba, amire mindig is vágytál!

Néhány fontos téma, amiben segíthetek neked:

  • önbizalom növelés

  • önszeretet

  • jövőkép

  • döntéshelyzet

  • célok elérése

  • elengedés

  • Hogyan mondj „nem”-et?

  • konfliktuskezelés

  • párkapcsolati nehézségek

  • fogyás

A témákban nincs határ!

Minden ember más. Így a nehézségek is mások, ahogy ezeknek a megélése is. Pontosan ezért gondolom azt, hogy mindenkinek egyéni megoldásokra, segítségre, támogatásra van szüksége. Ami az egyik ügyfélnél működik, nem biztos, hogy a másiknál is fog. Ezért fontos, hogy a segítő magasan képzett és tapasztalt legyen.

Hiszem, hogy képes vagy változni!

Lukács Lili vagyok. Feleség, anya, barátnő, nő, ember. Egy a hétmilliárdból, aki mindennap megküzd az élet nehézségeivel, ahogy más is. Közel 20 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni a pozitív pszichológiával, mikor édesapám meghalt. Ez a szemlélet a mai napig segíti életem. Közgazdász diplomát is szereztem, 5 nyelven beszélek, és több saját vállalkozást is sikerre vittem. Ez azonban számodra kevésbé fontos.

Ami igazán lényeges, hogy én hiszek benned.

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holt ponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

Azt vallom, hogy ha valami nem tetszik az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen hely az örömnek, és a boldogságnak is.

Van megoldás a problémádra! Ne halogasd tovább! Segítek!

demo_content

Mit nyújt neked a konzultáció?

Megismered önmagad, azt, ahogyan működsz. Lesznek felismeréseid, megértéseid, „ahha” élményeid. Tudni fogod, hogy ki vagy, és mit akarsz, és HOGYAN érheted el, amit szeretnél. Nem csak elindulni fogsz az úton, hanem felvértezed magad önbizalommal, erővel, kitartással, ami segít, hogy végig is menj rajta.

Mit mondanak, akik már voltak nálam?

“Azóta a fantasztikus beszélgetés óta változom és változik körülöttem a világ! 

Az öröm, a boldogság, a jókedv érzése a nap túlnyomó részében jelen van. Nagyon jól érzem magam a bőrömben! Visszatért a nyugalmam, erősebbnek, határozottabbnak érzem magam. Magabiztosabb is lettem.

Köszönöm, köszönöm. Hálás vagyok azért, hogy jókor voltál mellettem…

Újra megindult pozitív irányba az életem.” G.Ildikó

“Kedves Lili, köszönöm, hogy részt vehettem a konzultációdon, nagyon nehéz élethelyzetben voltam, sokat segítettél feltárni az okokat, rávettél, hogy más szemszögből, pozitívan álljak a dolgok elé, ne vegyem a lelkemre, mások nehézségeit. A konzultáció óta nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb vagyok.”
K.Anita, Dunaharaszti
“Izgalommal vártam milyen lehet egy konzultáció, mi az, amitől jobbá válhat az életem. Lilivel már találkozásunk első néhány percében sikerült összehangolódnunk. Éreztem, hogy nem csak egy találkozón veszek részt, hanem egy új barátomat ismerem meg.
Néhány egyszerű, de annál lényegre törőbb kérdéssel hamar eljutottunk a problémás részekhez. Elindultunk egy úton együtt, amelyen Lili kedvesen és türelemmel vezetett. Sok dolog derült ki számomra, amely eddig is bennem motoszkált, de nem tudtam vagy nem akartam szembenézni vele. Közös utunk végén kiderült, hogy letisztult és egyértelmű feladataim vannak. A saját életemen csak én tudok változatni, hogy ez tudatosuljon bennem nagy segítségemre volt Lili. Sikerült több dolgot elengednem az életemből és néhány dolgot megengedi magamnak.
Úgy érzem nagyon hasznos volt számomra a találkozásunk. Köszönöm Lili”
R. Mariann, Dunaharaszti
Nagyon köszönöm a konzultációt, sikerült elengednem egy 5 éve tartó peres ügyet, és láss csodát meghozta az eredményt, mert a következő tárgyaláson lezárták az ügyet. A konzultáció után 2 napig a Föld felett jártam és nem érdekeltek a rám zúduló problémák, túlléptem rajtuk. Máskor már kiakadtam és kiabáltam volna. Bár az érzés azóta csökkent, de sokkal jobban állok a felmerülő gondokhoz és nem idegesítem fel magam vagy nem annyira. Ma már én szólok a páromra, hogy engedje el a gondokat, mert azzal nem oldja meg ha pattog. Nekem bejött. Köszönöm!
V. Ági Budapest

Valóban szeretnéd megoldani az elakadásaidat, nehézségeidet?

Jelenleg új ügyfeleket nem vállalok. Köszönöm a megértéseteket!

Life coaching

90 perces life coaching.

Ez jelenleg skype-on, zoom-on, vagy messenger-en történhet!

Ár: 37 000 forint

Mentorálás

90 perces mentoring.

Ez jelenleg skype-on, zoom-on, vagy messenger-en történhet!

Ár: 45 000 forint

Business coaching

90 perces business és executive coaching (vezetőknek).

Ez jelenleg skype-on, zoom-on, vagy messenger-en történhet!

Ár: 70 000 forint

100% elégedettségi garancia!

Nem tetszik, amit csinálok, vagy csak egyszerűen nem vagyok szimpi? Semmi gond! Visszakapod a pénzed! A bérlet vásárlása esetén, ha az első alkalom után úgy érzed, nem neked való, akkor a teljes összeget visszafizetem neked, és barátokként válunk el!

Ne várj tovább! Változtass az életeden MOST!

Oszd meg:
Share