Oszd meg:
Share

ÚJRATERVEZÉS TRÉNING 

Szeretnéd, ha végre olyan életed lenne, amilyenre vágysz?

Szeretnéd, ha most tényleg sikerülne elérned a céljaidat?

Szeretnéd, ha az életedből kihoznád a legjobbat?

Biztosan tudom, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit ebben a pillanatban magadról gondolsz!

Tudom, hogy ha a segítségemmel megtervezed a következő éved, kitűzöd a céljaidat, legyen szó vállalkozásról vagy magánéletről, akkor 80%-kal több esélyed van rá, hogy elérd, mintha nem jössz el erre a tréningre.

Csak vágysz dolgokra, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Ennek most vége! Az aggodalmakat inspirációra cseréljük, az elakadást pedig lendülettel helyettesítjük.

Milyen volt az előző újratervezés tréning? Hogy érezték magukat, akik voltak? 

„Nagyon szívesen ajánlom Mindenkinek, akinek vannak oyan vágyai, céljai, amiket szeretne elérni, de nem tudja, hogy hogyan fogjon hozzá.” Sipos Szidónia

„Megtaláltam a terveim miértjét, így világosabb az, hogy hogyan tudom ezt elérni. A „hogyan”-ra tervet tudtam összeállítani, így közelebb kerültem a célomhoz, az első lépéseket megtettem.” Nyéki Anita

„Lili nagyon felkészült, emészthető, empatikus! Ez  három szó jutott eszembe a tréning után, ezek mind nagyon fontosak ebben a szakmában! Köszönöm a mai napot, minden szuper volt! ” B. A.

” Sikerült elindulnom egy úton általad.” Edina

” Összeszedett, kerek, profi tréning volt, ami jó hangulatban telt. Tetszett az interaktivitás, a sok példa, a kedvességed, közvetlenséged.” Andi

Gyere el február 6-án hétfőn 17-20 óráig az Újratervezés tréningemre!

Itt a helyed!

Helyszín: Budapest, Blahához közel.

Befeketetés önmagadba: 5000 forint

Adj magadnak lehetőséget, hogy megváltozzon az életed! Nagy szavak? Igen. Viszont biztosan tudom, hogy pontosan ezt kapod, ha eljössz.

A 3 órás kiscsoportos tréninget több, mint 10 ezer órányi tapasztalattal tartok, és minden tudásommal azon leszek, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből az időből.

Egy ajándék Örömterápia füzetet, amibe feljegyezheted a gondolataidat!

Már csak 0 szabad hely van!

FIGYELEM! Nagyon sokáig nem tervezek újabb ÚJRATERVEZÉS tréninget, így ha nem akarsz ebből a szuper programból kimaradni, és tennél azért, hogy változzanak a dolgok az életedben, akkor jelentkezz MOST rögtön!

Oszd meg:
Share