Oszd meg:
Share

Mindig hiszem, hogy azok, akik hozzám fordulnak segítségért, képesek megbirkózni az előttük álló feladattal, és ma már tudom is, hogyan támogassam őket ebben. Tudom, hogy Neked is menni fog! Ha megvan a szándékod a változásra, és kitartóan haladsz az utadon, akkor mindent elérhetsz, amit csak akarsz!

Most viszont ahelyett, hogy sokáig azzal foglalkoznánk, hogy miért nem jó az egyik vagy másik életterületed, tedd fel magadnak a kérdést: hogyan lehetne jobb? Amikor átcseréled a „miért nem lehetséges” gondolkodásodat a „hogyan lehetne jobb” típusúra, garantáltan az egész életed megváltozik!

  • Minden egyes területhez/nehézséghez/változásra váró dologhoz, írd oda a kérdést: hogyan lehetne jobb? Majd gondolkodj el rajta, és hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

Ne korlátozd magad! Nincs jó vagy rossz válasz! Írj fel mindent, ami az eszedbe jut!Megjön a megoldás is előbb-utóbb, mivel most már nem arra fókuszálsz, hogy miért nem lehet valamit elérni, hanem arra, hogyan tudnád megvalósítani. Ez rengeteg olyan tartalék kapacitásodat megmozgatja, amellyel képes leszel megvalósítani azt, amire vágysz!

Szeretettel,

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share