Oszd meg:
Share

Az új év tele van új lehetőségekkel, és én is arra buzdítanálak, hogy élj velük, és ne halogass tovább, hanem vágj bele abba, amivel fejlődhetsz, jobb emberré válhatsz, és kiteljesedhetsz! Én ehhez a life coaching képzésemet tudom ajánlani, ami a közel 400 diákom beszámolói alapján életeket változtatott meg csodás irányba! Nézd meg az instán (lili_zsuzsi_polgar) a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kapok, egyszerűen hihetetlen sokszor számomra is, hogy ilyen hatása van, de mivel már jó hosszú ideje ezzel foglalkozom, ámulattal veszem tudomásul az eredményeket, ami az ő érdemük, én csak eszközt adok a kezetekbe, de a változást ti hajtjátok végre, és ezért le a kalappal!

Szeretném, ha ez után az igazán terhelt 2020-as év után te is úgy indítanád a 2021-et, hogy kapsz eszközöket, hogy a legjobbat hozd ki belőle!

Nézd meg itt a képzésem: life coaching

Miért pont ez fog segíteni neked?

1. Mert valódi önismeretet ad.

 

Nagyon boldog vagyok mindig, mikor tudok adni valamit, aminek szerintem értéke van, és nem egyperces örömöt ad, hanem segít, hogy megismerd, hogyan működsz, ki is vagy te valójában, és meglásd azt a szerethető és csodálatos személyt, aki vagy. Ez az első lépés mindig, mert ha ez megvan, és ez nem ego, hanem valódi önismeret, és tudás, akkor az életed csodás irányba fordul.

2. Mert eszközöket ad a kezedbe.

A második lépés, hogy ezt soha nem felejtsd el, legyenek eszközök a kezedben, amivel az életed kisebb-nagyobb elakadásait meg tudd oldani, és fenntartsd azt a kiegyensúlyozott és boldog életet, amit megérdemelsz. A coach képzésemnek ez az esszenciája, így ne legyen félrevezető számodra, hogy ez egy coach képzés, és coach leszel, és ezzel kell foglalkoznod, ha végzel. Ez ennél sokkal több. Nem a papír számít (persze azt is kapsz), hanem az, amit megtanulsz általa önmagadról, és arról, hogyan tudsz másoknak is segíteni, legyen szó ügyfelekről, kliensekről, vagy családtagokról, barátokról.

A képzés ára azért is ennyire olcsó, mert szeretném, ha mindenkihez eljutna, és nem a pénzen múlna, hogy részt vesz-e. Jelenleg az online képzésem elérhető, mi nem most álltunk át a covid alatt, évek óta így működünk, így már profin csináljuk ezt a formáját is a képzésnek. Ami szerintem nagy előnye, hogy még azt a lehetőséget is megadja neked, hogy az otthonodból végezd teljesen rugalmas időbeosztásban.

Szóval tedd félre a kifogásokat, mert itt az idő, használd ki az Újév lendületét, és vágj bele most!

További infók itt: Képzés

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share