Oszd meg:
Share

Amikor elkezdtük a magazint, még nem gondoltuk, hogy az újratervezés ennyire intenzíven jelen lesz az életünkben. Az elmúlt évben tízezreknek segítettünk újratervezni, újragondolni élethelyzeteket, megtalálni az új utakat.

A mostani számunkkal szeretnénk abban támogatni téged kedves Olvasó, hogy lendületet vegyél ismét, és kihasználva a tavaszi csodaszép megújulási időszakot, a lelked is kapjon egy kis napsugarat, és friss levegőt. Tudom, nem könnyű a bezártság, a covid, a sok aggodalom, és a még több újratervezés. Néha túlélési üzemmódban működünk mindannyian, és ez is rendben van most.

Érdemes ilyenkor feltenni ezt a kérdést: Hogyan lehetnék most jó magamhoz?

Tegyél minden nap valamit azért, hogy töltődj! Ezzel a magazinnal is ez a célunk. Tedd szokásoddá, hogy a reggeli kávéd mellett belelapozol, elolvasol egy cikket, elgondolkodsz egy-egy bekezdésen. Ahogy az első cikkben is olvashatod majd, tervezd be magad is az életedbe! Hidd el, megéri!

Sok időt tölthetünk most a korlátozások miatt a családunkkal, párunkkal, és bár ez elsőre biztosan nagyon jól hangzik, tudjuk, érezzük, látjuk, hogy hoz kihívásokat is magával. Ezért ebben a számunkban több olyan cikket is olvashatsz, ahol a párkapcsolat, a család, a mindennapi szerepeink, és ezek nehézségei a téma. Célunk, hogy tudatosítsd, ami van, és támogatást kapj, hogy változtass rajta!

Három fantasztikus könyvet is ajánlunk neked Lukács Lizától, L. Stipkovits Erikától és Pintér Istvántól. Szemfelnyitó, igazán nagyszerű művek.

A gyerek rovatunk abban segít most, hogyan nyújts biztonságot a bizonytalanságban. Gyermekterapeuta pszichológusunk Posztós Réka pedig még egy örökös mumusra, a rendrakásra is hozott egy szuper gyakorlatot, amit érdemes kipróbálni. Karanténos túlélési tippjeink sem maradhatnak el, és dietetikus munkatársunk Kiss-Dalmadi Mariann pedig a táplálkozáshoz ad ötleteket.

Az üzleti oldal is elengedhetetlen része a magazinunknak, sok vezető olvas minket, és akkor is érdemes belelapoznod, ha kisebb vállalkozásod van, vagy inspirálódnál, fejlődnél ezen a területen is. Kiégés, konfliktuskezelés nagyon aktuális téma most, és a megújuláshoz is hoztunk szuper írásokat.

Ez a szám nem született meg könnyen, mert nekem is sokszoros újratervezés bonyolította az életemet. Azonban végtelenül hálás vagyok a csapatunkért, akik egytől-egyig mellém álltak, számíthattam rájuk szakmailag és azon túl is, és segítettek engem is mindenben, amiben tudtak. Külön köszönetet szeretnék mondani Pados Eszternek, aki nélkül erős csúszásban lennénk, azonban ő fantasztikusan összefogta és menedzselte ezt a számot. Hálás vagyok, hogy ennyire csodálatos emberekkel dolgozhatok együtt, és közösen ennyi jót tudunk adni a világnak, és egymásnak is! Köszönöm, hogy vagytok!

Nagyon jó olvasást, töltődést kívánok Neked kedves Olvasónk! Örülünk, hogy itt vagy!

Itt tudod letölteni: magazin

Szeretettel,

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share