Oszd meg:
Share

A legboldogabb szakma az enyém. Nap, mint nap emberek életére vagyok pozitív hatással. Nem egyperces örömöket adok, hanem segítek álmokat, vágyakat megvalósítani. Ez egy csoda. Minden nap úgy kelek fel, hogy jó érzéssel megyek „munkába”. Lehet ennél többet kívánni szakmailag?

Tudod mit szoktam csinálni, hogy ellenőrizzem, jó helyen vagyok-e, tényleg azt csinálom-e, ami az én utam? Fel szoktam tenni a lottós kérdést: Ha megnyerném a lottót, vajon ezzel foglalkoznék továbbra is? Az én válaszom: IGEN. Nem is gondolkodnék rajta, hiszen a szakmám boldoggá tesz, és nagyon sokat tesz az életemhez.

Mióta coach vagyok, megtanultam, hogyan kezeljem az életemben a nehézségeket úgy, hogy nem borulok bele, nem stresszelem túl, nem leszek depis tőle. Képes vagyok változtatni az életemen, mert megtanultam, hogyan kell. Szoktam mondani, hogy ezt be kellene vezetni már a középiskolákban kötelező tárgyként, mert nagyban függ ettől, hogy boldog-e az életed. Ha képes vagy ezt a fajta gondolkodást elsajátítani, akkor megérzed, milyen az, amikor igazán a helyeden vagy, amikor igazán boldog vagy, és tudod, hogy bármi történjen is az életedben, képes leszel a lehető legjobbat kihozni belőle.

Mindemellett az én munkámat megbecsülik, kimagaslóan megfizetik, és folyamatosak a pozitív visszacsatolások, a sikerélmények, és a rengeteg köszönet, amit kapok azért, mert adni tudok az embereknek.

Ha te is szeretnél egy hasonló életet, akkor jelentkezz a tavaszi képzéseim valamelyikére!

Megtanítalak arra, hogyan találd meg az életedben az egyensúlyt, és hogyan leszel képes segíteni másoknak is, hogy ők is kihozzák a jelenlegi életükből a legjobbat. A coching nem csoda, de csodálatos hatása van az emberekre. Nekem minden nap van benne részem. Akarod, hogy neked is legyen? Kattints ide: coach képzés 

Szeretettel:

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share