Oszd meg:
Share

Lehet, hogy már te is elgondolkodtál azon, hogy a folyamatos fejlődés mennyire fontos.

Én úgy látom, hogy egyszerűen nem lehet másképp, nem lehet nem fejlődni, ha boldogulni akarsz az életedben. Sem szakmailag, sem a boldogságod és kiegyensúlyozottságod miatt nem engedheted meg magadnak, hogy punnyadj, sodródj, ne csináj semmit! Ez  nem egy ilyen világ! Itt aki nem halad, nincs rendben, nincs tisztában önmagával, nem szereti magát, az nem tud érvényesülni, és itt most ne az óriási karrier célokra gondolj csak, hanem a mindennapokra.

Nem, nem a papírokat kell halmozni, bár vannak olyan időszakok, amikor az is jól jön, viszont ennél is fontosabb az, hogy foglalkozz magaddal! Szánj magadra időt! Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, amiket nem tennél fel! Olvass el olyan könyveket, amiket nem olvasnál el, csak a polcon landolnának jobb esetben is, és nem szolgálnák a fejlődésed!

És végül, bár a GoToMentor tagságnak talán ez a legerősebb oldala: tartozz olyan közösséghez, ami felemel, támogat, és ismerj meg fantasztikus embereket, akik szintén tagok.

Csatlakozz hozzánk, amíg még lehet! Két lehetőséged is van! Egyik,  hogy gyere az augusztusi life coaching képzésemre, és tanuld meg ezt a módszertant otthonról, kényelmesen, ami nem csak az én életemet változtatta meg, hanem ezrekét azóta, hogy ezzel foglalkozom. Kattints ide: life coach

Másik lehetőséged, hogy csatlakozol a GoToMentor tagok közé, és ott fejlődsz velünk együtt. Nézd meg itt: GoToMentor

Szeretettel várlak!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share