Oszd meg:
Share

Mindig nagyon szerettem tanítani. Szeretem, ha valami olyat adhatok át az embereknek, ami hatással van az életükre. A tanítás az én hivatásom, küldetésem, ha lehet így fogalmazni.

Mióta elindítottam a coach képzésemet, mindig telt házas volt. Ez nagy büszkeséggel tölt el, és nagyon-nagyon hálás vagyok érte nektek. Én is sokat tanultam tőletek magamról, és a coachingról is.

Ha szeretsz segíteni másoknak, már segítő szakmában dolgozol vagy új szakmát tanulnál, vagy egyszerűen csak szeretnél tudatosabb életet élni több önbizalommal és önbecsüléssel, akkor szeretettel ajánlom neked a szeptemberben induló mini csoportos coach képzésem!

Miért legyél Te is coach?

Mert úgy érzed, több van benned, és változtatni akarsz az életeden!

Mert szeretnéd megtanulni, hogyan szeresd magad minden nap, úgy, ahogy vagy!

Mert mindig is érdekeltek a segítő szakmák, és kipróbálnád, hogy neked való-e!

Mert segítőként fontosnak érzed, hogy fejlődj, hogy hitelesebben és eredményesebben tudj működni!

Mert azt akarod, hogy változzon az anyagi helyzeted, és megtanulj bőséget teremteni az életedben!

A képzés önismereti és szakmai részből tevődik össze. Megismerkedsz a coach szakma alapjaival, közben pedig folyamatosan egyre jobban megismered önmagadat is. Minden eszközt kipróbálunk a gyakorlatban is, így a képzés során folyamatosan fejlődsz, növekszik az önbizalmad, és egyre tisztábban látod, hogy merre is vezet az utad.

A képzés lehet mini csoportos (max. 6 fő), és most már online szeminárium is. Van lehetőség személyesen és Skype-on is részt venni az a csoportos oktatáson is, valamint az online tanfolyam az otthonodból kényelmesen végezhető, akkor, amikor te érsz rá, hogy ezzel foglalkozz, és úgy, ahogy te szeretnéd.

Kinek ajánlom a képzést?

Mindenkinek, akinek fontos az önismeret, a fejlődés, és az, hogy az életében felmerülő nehézségeket tudja kezelni. Azaz nem csak azoknak ajánlom, akik ebben a szakmában szeretnének elhelyezkedni! Ez nagyon fontos, mert gyakori félreértés.

Aki viszont ezzel szeretne foglalkozni, annak olyan biztos alapokat nyújt, amivel bátran elindulhat ezen a pályán. Különösen ajánlom a segítő szakmákban dolgozóknak, sőt, coachoknak is!

Sokan járnak hozzám coachok, természetgyógyászok, kineziológusok, orvosok, dúlák, perinatális tanácsadók, pszichológusok is. Hogy miért? Mert tudják, hogy fontos a fejlődés, és olyan rendszerezett, szakmailag kiemelkedő, gyakorlatias tudást szerezhetnek nálam, ami nagy segítség számukra.

Ha érdekelnek a további részletek, kattints ide!

Szeretettel várlak a következő képzésemen!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share