Oszd meg:
Share

Összegyűjtöttem neked, hogy nyáron milyen lehetőségek vannak nálam, ha fejlődni szeretnél az életed valamelyik területén.

Júliusban 3 képzésem is indul, ezek a következők:

Július 9-én indul az online coach képzésem. Megismerkedhetsz a coach szakma alapjaival, megtanulod, hogyan építs fel egy 6 alkalmas coaching folymatot, valamint azt, hogyan old meg a saját és mások életében a problémákat, nehézségeket, és sok-sok önismeretre teszel szert. 8 héten keresztül, heti 3 leckét küldök emailen neked. Ezek hanganyagok, videók, és jegyzetek. A feldolgozása abszolút rugalmas, fél éved van a vizsgára jelentkezni. Ezen kívül egy 3 órás Skype konzultáció is rendelkezésedre áll, és van egy zárt Facebook csoportunk is, ahol a tanfolyam alatt, és után is kérdezhetsz tőlem. További infók a képzésről: Online képzés

Július 16-án indul a Praxis építő online képzésem is. Ez a 12 hetes képzés segít neked, hogy elindulj vagy felturbózd a segítő vállalkozásod. Kifejezetten segítőkre vonatkozik a tréning, legyél coach, kineziológus, természetgyógyász, thetás stb., itt biztosan jó helyed lesz. 12 héten keresztül heti egy lecke érkezik majd emailen, ezek videók, hanganyagok, jegyzetek, amikben mindent elmondok, amit tudnod kell ahhoz, hogyan építs fel egy jól működő praxist. Ez nem egy marketing blabla, mert a vállalkozás-fejlesztés nem csak erről szól. Ha nincs elég ügyfeled, akkor itt a helyed! 49900 forintba kerül, 10 ezer forint foglalóval tudod a helyed biztosítani, a többit a képzés kezdéséig kell rendezni. Korábbi coach vagy tréner képzést végzett diákjaim 10 ezer forint kedvezményt kapnak az árból. Jelentkezni nálam lehet a lili@oromterapia.hu emailen.

Július 25-én indul a Szervezetfejlesztő mini csoportos képzésem. Ha érdekel a vállalatok, KKV-k világa, és szeretnéd megérteni az ott zajló folyamatokat, valamint azt, hogy te mivel tudsz hozzájárulni akár tanácsadóként, akár belső szervezetfejlesztőként, hogy jól működjenek a cégek, akkor jelentkezz erre a képzésemre! 7 héten keresztül, minden szerdán 13-16 óráig tart a képzés, amin személyesen Dunaharasztiban vehetsz részt, vagy Skype-on bárhonnan csatlakozhatsz. A képzési díj a  mini csoportos coach képzésemmel azonos, azaz 170 ezer forint. Jelentkezni nálam lehet a lili@ oromterapia.hu emailen!

Augusztusban van még hely egyéni coaching konzultációra, vagy mentorálásra is! További infók itt: Konzultáció

Szeretettel várlak!

Csodás napot!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share