Oszd meg:
Share

Nagyon fontos pontohoz érkeztünk a mai bejegyzésben, mely röviden így hangzik:

ne aprózd el magad!

 

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Legyen egy listád a céljaidról, de válaszd ki azt az egyet, amely most a legfontosabb neked, vagy a legnagyobb változást hozná az életedbe, és annak a megvalósításának állj neki! Rendben, lehet kettő is, de ha 5-6 cél megvalósításába is belevágsz, akkor szétszórod az energiáidat, és vagy nagyon-nagyon lassan haladsz, vagy feladod előbb-utóbb.

Emlékszel az életterületeiddel kapcsolatos gyakorlatra? Melyik volt az a terület, ahol nagy különbség volt aközött, ami neked fontos, és amennyire megvalósul az életedben? Javaslom, hogy ezzel a területtel kezd el a változtatási folyamatodat, majd ha már jól haladsz, elővehetsz egy másik területet is. Tehát: tartsd a figyelmedet a célon! Az út azonban legyen rugalmas!

Mindig tudd, mi a következő lépés, ami a célod felé visz, de nem kell minden lépést előre látnod! Megtervezheted nagy vonalakban, hogyan képzeled elérni most ezt a célt, de legyél rugalmas, ha a terven alakítani kell! Arról pedig ne feledkezz el, hogy eközben az életterületeidet összhangba kell hozni, és harmóniát teremteni közöttük.

Szeretettel,

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share