Oszd meg:
Share

Nagyon jó hírem van, megjelent az Újratervezés magazinunk ötödik száma! Letöltheted innen: magazin

Most már az előző számokkal együtt 500 oldalnyi fejlesztő anyaggal segítjük az életedet! Ebben a számban különlegesség, hogy már van gyerek rovatunk is, hasznos gondolatokkal kisgyermekes anyukáknak, valamint mesekönyvajánló, sőt, két mese is található a magazinban. Ebben a számban egy business extra melléklet is van azoknak, akik kíváncsiak, mi is a kiemelkedő siker titka.

Ez már az ötödik szám, és egyben mérföldkő is az életünkben, hiszen eredetileg ennyi számot terveztünk, mivel egy teljes coaching folyamatot szerettünk volna végigvinni. Ezt a folyamatot a tanulmányaim és sok évnyi tapasztalatom alapján alkottam meg, és mivel nagyon hatékonynak bizonyult, ezért évek óta tanítom is. Több, mint 400 diák sajátította el, és alkalmazza sikerrel, ezért is gondoltuk, hogy megosztjuk veled is. (Képzésemről itt találsz infót: képzés)

Egy kis visszatekintés, hogy mi is volt eddig:

Az első szám a diagnózisról, célkitűzésről szólt, hiszen, ha nem tudod, mit szeretnél, ha túlságosan ködös, vagy konkrét célok helyett csak álmaid és vágyaid vannak, akkor nagyon nehéz, sőt, én azt gondolom, hogy lehetetlen elérned, amit szeretnél.

A második számunk az erőforrásgyűjtésről szólt, mert ahhoz, hogy el tudd érni a célod, nélkülözhetetlen az üzemanyag, ami nem más, mint az, hogy felfedezed magadban a jó dolgokat, azokat a készségeket és képességeket, amik már most is megvannak benned, és amikre támaszkodhatsz az utad során, és erőt, motivációt, kitartást nyerhetsz belőle.

A harmadik szám a komfortzóna tágításról szólt, mert oké, hogy tudod, hogy mi a cél, és már „feltankoltál”, tele vagy energiával, „ide nekem az oroszlánt is” érzésekkel indulnál neki az útnak, azonban érdemes itt még egyszer ránézni, hogy mit is akarsz valójában. Emellett új nézőpontokat találni, mélyíteni a megoldásfókuszú szemléletet, és egy kicsit feszegetni a komfortzónád határait.

A negyedik szakasza a folyamatunknak, amiről a magazin előző száma is szólt, pedig a döntés fázis. Tudod, mit akarsz, van hozzá energiád, motivációd, lelkesedésed, hogy végigvidd, már tágítottad a komfortzónádat is, és a szemléleted is változott, új nézőpontokból is ránéztél a helyzetre, akkor most van itt az ideje, hogy eldöntsd, hogy melyik utat választod, és ha eddig csak apró lépésekben haladtál, most felvedd a 100 mérföldes csizmádat, és hajrá előre. Ehhez adtunk rengeteg segítséget a negyedik számban.

A mostani számunk pedig nem véletlenül lett így év elejére időzítve, mivel az ötödik számunk, úgy, ahogy a coaching folyamatban is az ötödik fázis, a lezárásról szól, és arról, hogyan tovább. Értékeljük a közös utunkat, ahonnan ahová eljutottál, és megnézzük, hogy merre is mész tovább, mik az újabb mérföldkövek az életedben, és azokra hogyan készülsz fel, majd lezárjuk a folyamatot. Így az ötödik számunk az évzárás, évnyitás témakörét boncolgatja dupla aktualitással, hiszen nem csak a folyamatunk zárult, hanem a 2020-as év is.

Bár a folyamat most zárul az ötödik számmal, de vannak még tematikus terveink, ötleteink, így több, mint 500 oldalnyi kiadvány után is folytatjuk, és találkozhatsz velünk hamarosan újra.

Ha pedig szeretnél közénk tartozni, tanulni, fejlődni, akkor gyerek a life coaching képzésemre, és tanuld meg a coaching módszertant, ezt a szemléletmódot, ami rengeteg életet változtatott már meg. Kattints ide: life coaching

Csodás napot és hetet, és jó olvasást!

Lili

Szólj hozzá!
Oszd meg:
Share